IMG_0960Zoals u op de homepage al kon lezen, ga ik de opleiding afbouwen zodat er geen professionele eerstejaarsgroep meer zal starten in september. Voor degenen die dat zoeken verwijs ik naar mijn opvolger: info@benrovers.com

Wat ik wel ga doen is erg leuk voor wie nog niet zeker weet of psychologische astrologie iets voor je is, of voor wie op speelse wijze zonder veel verplichtingen wil kennismaken met dit boeiende vakgebied. Ook je eigen horoscoop kan aan bod komen als je dat leuk vindt. We gaan kijken wat de elementen in de horoscoop betekenen en hoe dat je type schetst en wat dat inhoudt. Ook gaan we zien wat de verhouding is tussen de tekens van zon, maan en ascendant en hoe dat werkt. We maken kennis met de combinaties van planeten in teken, huis en aspect. Verder komt alles aan bod wat de deelnemers willen weten.

Ik bied in eerste instantie 10 lessen aan van 2 1/2 uur (kosten 300,- euro) en bij meer interesse nog een vervolg van 8 lessen. (250,- euro). Bij inschrijving voor alle lessen ineens en directe betaling is het 500,- euro.