Nekya

Praktijk voor psychologische astrologie

Boeken

Huilende spiegels

‘Huilende spiegels’ is geschreven voor de moderne mens die zoekt naar positieve waardes als liefde en licht, maar daarbij vaak het tegendeel in de omgeving ontmoet. In dit boek wordt uitgelegd hoe dat komt. Het gaat niet om positief denken en voelen, maar om het evenwicht tussen licht en donker. Dit wordt beschreven vanuit de inzichten uit de Jungiaanse psychologie, maar het wordt zeer toegankelijk gebracht. Dus zonder veel moeilijke begrippen en onnodige uitweidingen. Bovendien is het aangevuld met talloze oefeningen en praktische aanwijzingen om concreet met deze ideeën aan de slag te gaan. Want wie in de spiegel van het leven de eigen emoties herkent, krijgt goud in handen om het lot te keren.

'Huilende spiegels' is te koop via onderstaande knop en te leen in de bibliotheek van ‘s-Hertogenbosch. Een deel van het boek is te lezen onder het kopje artikelen.


Bestellen
Grasduinen in je horoscoop

Psychologisch astrologie in honderdtachtig duidingen

Eindelijk een boek met duidingen voor deze moderne tijd. Het is een boek op A4-formaat met 180 duidingen op psychologische leest gestoeld. Alle planeten in teken, huis en aspect worden behandeld. Het is geschreven in eenvoudige taal voor de leek die weinig weet van astrologie, geen zin heeft in een zware cursus maar wat wil grasduinen in de eigen horoscoop om zichzelf beter te begrijpen. Het is een leuk cadeautje voor jongeren! Te koop á 25,- bij mij. Stuur een mailtje naar info@threesbrouwers.nl voor je bestelling.