Nekya

Praktijk voor psychologische astrologie


Consulten

Je bent welkom voor een astrologisch consult in mijn praktijk. Een consult kan ondersteuning bieden bij problemen op het gebied van werk, relaties, opvoeding en zelfontwikkeling. Heb je geen specifieke vraag maar ben je vooral benieuwd naar jouw unieke blauwdruk of wil je jezelf beter leren kennen? Ook daarmee help ik je op weg.


Basishoroscoopduiding

In een gesprek van 1,5 a 2 uur bespreken we  je geboortehoroscoop. Aan bod komen de belangrijkste standen en wat ze inhouden en daarnaast is er ruimte voor het beantwoorden van specifieke vragen of behandelen van thema's die voor jou belangrijk zijn. Dit is een interactief gesprek dat altijd offline in mijn praktijk plaatsvindt, zodat de energie tussen ons kan stromen en ik in elk moment kan afstemmen op jouw hulpvraag en behoeften.

 Prijs: 150 euro inclusief opname.


Duiding met progressies

Als aanvulling op de basis duiding is het mogelijk een duiding met progressies te boeken. Na de gewone analyse kijken we naar de tendensen voor de komende periode. Daarbij worden geen voorspellingen gedaan. Wel kijken we welke innerlijke of uiterlijke processen zich zouden kunnen voordoen en hoe je die het beste kunt benaderen. Zodat je krachtiger uit het proces komt en voorkomt dat je tegen de natuur ingaat met je reacties.

Als iemand al bij mij is geweest voor een algemene analyse kan men voor een nabespreking terugkomen. Daarbij kan men ook kiezen voor alleen progressies. Die worden dan tegen een gereduceerd tarief aangeboden.

Prijs: duiding inclusief progressies 220,- euro. Na algemene analyse 125,- euro.


Kinder- of geboortehoroscoop

Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een pasgeborene of heb je zelf een kind en ben je benieuwd naar zijn/haar horoscoop? Ik bied geschreven kinderhoroscopen aan, van ongeveer 3 pagina's. Hierbij ligt de nadruk op de uitleg van hoe het kind is en wat het nodig heeft om uit te groeien tot wie het bedoeld is te zijn en hoe de ouders dit kind het beste kunnen begeleiden, om dat waar te maken. Het verslag is zeker niet compleet, want andere thema's die niet relevant zijn voor een pasgeborene, komen daarbij niet aan de orde. Ouders kunnen ook een gesprek met mij aanvragen over de horoscoop van hun kind tot 12 jaar. Is het kind ouder? Dan moet hij/zij zelf toestemming geven, of bij het consult aanwezig zijn.

Prijs: voor een geschreven horoscoop van ongeveer 3 pagina's: 125,- euro.


AFSPRAAK